Wie zijn we

We zijn jong en toegewijd (devoted) aan ons werk. Van hobby naar werk, wat we dagelijks met plezier voor u doen. We zijn op de hoogte van de laatste technieken en snufjes op het gebied van websites en webshops. We optimaliseren en creëren al uw online middelen, helemaal klantgericht en klantspecifiek.

Devoda richt zich op het bouwen van (maatwerk) oplossingen, maar dat niet alleen. We denken met u mee, we bouwen mét u. Belangrijk vinden we het u meermaals onze voortgang te laten zien, u maakt de realisatie mee in verschillende stappen en doelen worden behaald en afgestreept. U staat er niet alleen voor en we delen onze expertise (mening), die we reeds hebben vergaard bij voorgaande projecten. We proberen samen met u het beste uit uw bedrijfsvoering te halen. Er wordt een duurzame, specifieke, oplossing voor u gemaakt. Tevredenheid voor u, is tevredenheid voor ons. Samen zullen we een oplossing zoeken die het beste bij u past. Een content management systeem zal de basis vormen voor uw website.

Onze kracht is het vertalen van uw concept naar een gebruiksvriendelijke en zoekmachinevriendelijke website met een beheersysteem dat bij u past. Ontwerpen van websites verzorgen we niet intern, maar dit is natuurlijk ook gewoon mogelijk om bij ons neer te leggen. We bieden u een scherp totaal pakket, zodat u verder geen zorgen en rekeningen heeft van meerdere partijen. U heeft één aanspreekpunt, één prijs en dus ook één factuur. U spreekt altijd met dezelfde persoon, zodat u weet waar u aan toe bent. Focus en toewijding voor uw project(en).

Devoda is een jong en gedreven bedrijf, opgericht op 1 januari 2013. De naam Devoda is een afgeleide van het Engelse woord "devoted", ofwel "toegewijd". Dit omdat het bedrijf staat voor toewijding aan het werk en dus gedreven is om de klant te helpen/verzorgen. Diensten van A tot Z leveren, hoewel niet alles in-house is, maar deze luxe wel aanbieden.


Om u een idee te geven wat we zoal gerealiseerd hebben, kunt u een kijkje nemen op onze portfolio pagina.
We houden echter rekening met de privacy van enkele van onze klanten. Extra voorbeelden zijn op aanvraag mogelijk.