Vakkundige websites voor mobiel, tablet én PC.
Geheel voor u op maat gemaakt.

Vraag naar de mogelijkheden
  • Slide 1
Responsive

Responsive

Steeds meer mensen maken gebruik van internet op hun mobiele telefoon of tablet in plaats van een PC. Dit betekent dat uw website geoptimaliseerd en "responsive" gemaakt moet worden voor een perfecte weergave op deze media.

Realisation

Realisatie

Het ontwikkelen van websites is tijdrovend, maar we weten dat tijd geld is. Daarom zullen we werken met efficiënte gereedschappen en super snelle computers, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

International

Internationaal

Wij zijn een internationaal opererende onderneming, wat betekent dat we wereldwijd werken. De Verenigde Staten, Canada of zelfs Maleisië. Als Nederlands bedrijf, is contact via e-mail of Skype geen enkel probleem.

Contact

Contact

Tijdens werkdagen, zullen wij zo snel mogelijk antwoorden op uw (aan)vragen. Indien u graag contact via Skype hebt, e-mail uw Skype-gebruikersnaam naast enige andere belangrijke informatie.

Maatwerk websites en onderhoud voor MKB

Wie heeft er tegenwoordig nou geen website? Een website is het tegenwoordige visitekaartje voor uw organisatie, deze vormt namelijk vaak het eerste contact uw klant. Heeft u nog geen website, dan bent u hier aan het juiste adres! Is uw website gedateerd en bent u toe aan iets nieuws en verfrissenders? Ook dat is mogelijk.

Onze websites zijn professioneel, op maat gemaakt en mét u gemaakt. U zult het gehele proces met ons doorlopen, zodat we zeker niets missen en datgene overbrengen naar uw klanten dat u over wilt brengen om het gewenste resultaat op te leveren. Maar, wat maakt ons nou anders dan anderen?

  • De website wordt zoekmachinevriendelijk opgebouwd, zodat u snel en makkelijk gevonden word met uw website.
  • Tablets, mobiele telefoons, of een gewone computer? Alle apparaten zullen uw website optimaal vertonen. Responsive is hier het sleutelwoord.
  • U heeft altijd contact met een en dezelfde contactpersoon. We weten waar u het over heeft vanaf het eerste moment en zijn communicatief zeer sterk.
  • We zorgen voor een logische opbouw van uw site. Levert u een ontwerp aan? We denken mee met u waar nodig en geven onze professionele kijk hierop, om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en zo doelen te behalen met uw website.
  • Een gebruiksvriendelijk CMS waarmee u makkelijk uw weg kunt vinden, zonder een dikke handleiding nodig te hebben. U kunt uw website beheren zoals u het wil en waar u het wil.

Stuur een bericht

We zijn beschikbaar voor (freelance) projecten.
Kunnen we iets voor u betekenen? Stuur ons een bericht met uw project!

Hoe denken onze klanten over ons

"Betrouwbaar én hoge kwaliteit. Een combinatie die moeilijk te vinden is. Heerlijk om samen te werken met iemand die het snapt en zijn afspraken na komt. Een aanrader!"

Geert Hoekzema, Inpoint

"Ik ben zeker van plan om opnieuw te werken met jullie en waardeer echt al het harde werk. Nogmaals bedankt!"

LB DEVOPS, Long Beach Californië