Portfolio

Om u een idee te geven wat we zoal gerealiseerd hebben, ziet u hieronder onze portfolio items. We houden echter rekening met de privacy van enkele van onze klanten. Extra voorbeelden zijn daarom enkel op aanvraag mogelijk.

Auto Centrum Baarlo

Auto Centrum Baarlo bestaat sinds 1987 en is gespecialiseerd in de merken Citroën, Peugeot en Renault. Nu ook uitgerust met een nieuwe hedendaagse website, ontwikkeld en ingericht door Devoda.

Lees meer

Verweij advocaten

Verweij Advocaten in Nijmegen is gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan ondernemers en particulieren. Eyecab verzorgde het design, Devoda de techniek.

Lees meer

Brunet Advocaten

Ondernemers, particulieren, en ook slachtoffers van letselschade staat Brunet bij met alle kennis en ervaring die ze in huis hebben. Eyecab verzorgde het design, Devoda de techniek.

Lees meer

Frank Garten

Frank Garten, een specialist in interculturele samenwerking en onderhandeling. Alweer een website welke compleet geoptimaliseerd werd voor mobiel, tablet en desktop PC.

Lees meer

AdResults

Social media marketing, affiliate marketing of search advertising? Allemaal geen probleem voor Adresults. Devoda verzorgde een responsive website, Inpoint integreerde deze in een CMS.

Lees meer

Hypotheekcentrum voor Ondernemers

Hypotheekcentrum voor Ondernemers is gespecialiseerd in het aanvragen van een hypotheek. Ze waren toe aan een nieuwe website, voor zowel desktop, tablet als mobiele telefoons.

Lees meer

Ben Vindbaar

Een simpele en kleine website, geheel responsive gemaakt. Benvindbaar is er voor u om op een geleidelijke manier hoger in de zoekresultaten te brengen.

Lees meer

Schade Service Blerick

Een allround schadebedrijf, welke helpt bij de afhandeling van schade van A tot Z. Deze website werd door ons gerealiseerd aan de hand van het aangeleverde ontwerp en een goed introductiegesprek.

Lees meer

KapZones Kappers

KapZones Kappers is een professioneel kappersbedrijf in Venlo. Het aangekocht thema met aanpassingen i.c.m. Concrete5 is uitermate geschikt voor KapZones.

Lees meer