Thema naar CMS

Een eigen website met beheersysteem (CMS) voor weinig geld? Samen gaan we op zoek naar een bestaand thema/design, en zetten dit om naar een website geschikt voor uw doelgroep! U kunt natuurlijk geheel zelf de content verzorgen van uw website, waar en wanneer u maar wilt.

Situatie: U heeft een idee voor uw website, maar heeft geen groot budget? Geen probleem. Samen met u zoeken we naar een reeds bestaande "look & feel" van een website welke we voor u kunnen aankopen (ook wel thema genoemd). Op deze manier bespaart u de kosten voor het ontwikkelen van een naar wens gemaakt design én het omzetten van dit design naar HTML (PSD naar HTML). Een goedkope website oplossing voor u als kleine of startende onderneming.

Oplevering: Een Thema naar CMS oplevering zal betekenen dat u content van de site kunt veranderen middels een beheersysteem. U heeft echter geen uniek ontwerp, maar bespaart wél een heleboel kosten! Dit thema zullen wij voor u kopen bij de leverende partij. U krijgt dus gewoon één factuur!

Thema?

Designers ontwerpen een website en zetten deze om naar iets wat uw internet browser kan verstaan. Alles wat u ziet van een website kan ook wel thema genoemd worden. Middels een professioneel fotobewerkingsprogramma zetten ze iets in elkaar, welke ze daarna vertalen in verstaanbare code voor uw internet browser (op uw PC, tablet of mobiele telefoon, het maakt allemaal niet uit). Wanneer ze deze vertaling hebben gemaakt, gaan ze dit zogenaamde thema verkopen. Het is dus geen uniek thema, want meerdere mensen kunnen deze kopen bij interesse.

Een thema kan echter wel uniek gemaakt worden. Kleuren aanpassen, elementen toevoegen, elementen verplaatsen of verwijderen, het kan allemaal. We zorgen samen met u dat we het gekozen thema aanpassen naar uw wensen en eisen, indien dit nodig is.

Kosten

De kosten van een thema variëren van €5,00 tot pakweg €100,00 en zijn exclusief de kosten voor eventuele aanpassingen en omzetting naar CMS. Het bespaart u echter 2 processen die vele malen duurder zijn; een uniek ontwerp naar uw wensen en de omzetting naar thema (HTML). Een bestaand thema gebruiken is dus vele malen goedkoper en is ideaal voor een beginnende of kleine onderneming!

De totale kosten voor een thema naar CMS uitwerking zijn afhankelijk van de grootte van de website, maar liggen over het algemeen tussen de €449,00 en €949,00*. U kunt dan dus zelf aan de slag met elke pagina en heeft het beheer in eigen handen. U heeft dan een site welke geschikt is voor uw mobiel, tablet én desktop computer. Supersnel geleverd, eenvoudig te onderhouden en het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf.

*Hosting + domein niet inbegrepen, beschikbaar vanaf €25,00 per jaar (indien nog niet in eigen bezit)

Contact opnemen