PyroCMS website

PyroCMS is een veelgebruikt CMS (content management systeem). Een zeer goede vervanger (of opvolger) van het bekende WordPress. Velen zijn reeds van WordPress overgestapt, omdat het een zeer gebruiksvriendelijk systeem is.

PyroCMS website

En juist omdat het zo makkelijk in gebruik is, zetten we ook graag uw website in dit systeem. PyroCMS leent zich voor vrijwel alle soorten websites. Een (simpele) nieuws website, one-page website, makelaars website, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs een webshop! We realiseren graag ook graag een PyroCMS website voor u. Omdat we dagelijks met PyroCMS werken, weten we de "ins" en "outs" van het systeem en kunnen we snel schakelen. Devoda, PyroCMS ontwikkelaar sinds 2009.

Om uw website te beheren, logt u simpelweg in binnen het administratie gedeelte van de website. Achter de schermen zult u pagina's vullen, slider items toevoegen/wijzigen, producten toevoegen of wat er ook allemaal aanwezig is op de website. U kunt op elk gewenst moment, waar u maar bent, uw site beheren. Thuis op de bank met uw iPad, onderweg op uw iPhone of gewoon thuis achter uw computer. Het systeem is zo uitgerust dat het zich aanpast op uw apparaat. En een responsive website kunnen we ook voor u maken, zodat uw eigen klanten uw website ook op alle apparaten normaal kunnen bekijken. U zult zo geen klanten verliezen, omdat u optimaal in gebruikersgemak voorziet.

PyroCMS is modulair opgebouwd, zodoende is alles los bij te maken/wijzigen naar uw wensen en eisen. Zogenaamde thema's, plugins, modules of widgets, alles is mogelijk.

PyroCMS theme (thema)

Een PyroCMS theme is het uiterlijk van uw website, gemaakt met PyroCMS. Heeft u zelf kennis van het systeem om alles zelf te doen en zoekt u enkel een PyroCMS ontwikkelaar voor uw theme? Dan kunnen we u ook hierin bijstaan. We maken graag van uw PSD ontwerp een functionerend thema, om daarna zelf de rest te kunnen doen. Heeft u geen kennis van het systeem, dan is een PyroCMS theme slechts een onderdeel welke behoort tot ons realisatie proces.

PyroCMS is vanaf medio 2014 niet meer geüpdate. Dit omdat ze werken aan een vernieuwde versie, waarbij elke regel code is verwijderd en dus vanaf niets weer wordt opgebouwd. Gedurende het ontwikkelen met PyroCMS, ontwikkelden we ook met concrete5. Omdat PyroCMS langzaam leek af te sterven, is onze focus gaan liggen op concrete5. Ontwikkelen voor PyroCMS is echter nog wel (beperkt) mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen