PSD naar HTML

Op zoek naar een professionele partij voor uw PSD ontwerp te vertalen naar HTML, zoekmachine vriendelijke, code? Geen probleem. We werken middels Twitter Bootstrap om uw PSD naar HTML om te zetten. De laatste technieken, de laatste snufjes en de beste kwaliteit.

Situatie: U heeft een PSD bestand (ontwerp), welke u enkel omgezet wil hebben naar een dynamische website, zonder CMS.

Oplevering: Een professionele vertaling van uw ontwerp naar zoekmachine vriendelijke code. Uw website zal, indien aangevraagd, ook geperfectioneerd zijn voor mobiele telefoon en tablet weergave. Een PSD naar HTML oplevering zal betekenen dat u geen content van de site kunt veranderen middels een beheersysteem. Een CMS is hierbij dus niet standaard inbegrepen.

Deze dienst leveren we veelal aan bedrijven welke de programmering van de website/het CMS intern verzorgen of middels een vaste partner. Voor de particulier is het meest voor de hand liggende te kiezen voor PSD naar CMS.

Ontwerp

Het ontwerp (PSD) heeft u reeds in het bezit, u heeft dit laten maken door een ander bureau of bent zelf aan de slag gegaan. U heeft iemand nodig voor het omzetten naar HTML. Deze omzetting kan bij verschillende partijen heel goedkoop, maar wij leveren voor u de kwaliteit waardoor u goed gevonden zult worden door Google en waar u lange tijd plezier van zult hebben. We bekijken uw ontwerp en zullen dingen standaardiseren, uw ontwerp indelen in verschillende kolommen en alles optimaal indelen en verdelen voor zowel mobiele telefoons en tablets.

Kolommen?

Letterlijke betekenis: "rijen waarin de bladzijden van een krant verticaal verdeeld zijn". In deze betekenis kunt u het woord krant vervangen door website en bladzijden door pagina's. Binnen uw website pagina's zult u lijnen kunnen trekken binnen bepaalde rijen (delen), welke uw kolommen definiëren. Via deze weg kunnen pagina's makkelijk en snel opgebouwd worden. Als een rij bestaat uit 4 kolommen, kan dit op een tablet een rij worden van 2 kolommen of op de mobiel uit 1 kolom om zo optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte op de pagina voor ieder mogelijk apparaat. U kunt ook meer lezen over dit zogenaamde "grid principe".

Responsive

Websites die zich aanpassen aan het apparaat van de gebruiker, zoals een tablet of mobiele telefoon, zijn niet meer weg te denken. Tegenwoordig gebruiken veel mensen hun mobiel om even iets op te zoeken van bedrijf X of bedrijf Y. Het is dan ook handig dat de website optimaal vertoont word. Deze dienst bieden we u graag aan. Het biedt namelijk zoveel meerwaarde en de kosten zijn niet extreem te noemen. Responsive is in ons standaardpakket inbegrepen. Heeft u een klein budget? Geen probleem, het is geen vereiste!

Twitter Bootstrap logo

Twitter Bootstrap

Het raamwerk dat we gebruiken voor het bouwen van websites is het welbekende Twitter Bootstrap. Het is ontwikkeld door derden en wordt reeds door velen in gebruik genomen vanwege de consistentie en de vele beschikbare tools. We hanteren alle wetten en regels van dit framework, waarmee eventuele wijzigingen of toevoegingen aan uw site moeiteloos toe te brengen zijn. Maar dat niet alleen, er zijn verschillende ontwikkelaars die kunnen begrijpen hoe de site opgebouwd is. Heeft u reeds een website laten maken en u wilt het door ons laten doorontwikkelen? We kunnen hier gewoon mee overweg.

Naast de laatste versie van Twitter Bootstrap V4, is er ook een versie 3. Deze versie ondersteunen wij ook nog, maar we bouwen met de laatste versie van het framework. U zult dus altijd up-to-date zijn!

Crossbrowser

Er zijn verschillende browsers aanwezig waarmee u kunt internetten. Internet Explorer, Google Chrome, Firefox. Een of meerdere van deze zal u vast bekend in de oren klinken. Omdat iedere browser alles anders interpreteert, is het nodig voor de ontwikkelaars om dit allemaal te testen en te optimaliseren. Voor de grote browsers zullen we dan ook zorg dragen voor de kwaliteit en functionaliteit. Crossbrowser (ook wel cross platform), een site werkend onder de grote browsers, behoort bij ons standaard pakket. U hoeft u bijvoorbeeld geen zorgen te maken dat iemand met een Apple computer, middels Safari, uw site niet kan zien!