PSD naar CMS

Uw designer of vaste partner al aan het werk gezet voor uw ontwerp? Schakel ons in om dit ontwerp om te zetten naar een volledig werkende en gebruiksvriendelijke website.

Situatie: U heeft een PSD bestand (ontwerp), welke u omgezet wil hebben naar een dynamische website met CMS.

Oplevering: Een professionele vertaling van uw ontwerp naar zoekmachine vriendelijke code. Uw website zal, indien aangevraagd, ook geperfectioneerd zijn voor mobiele telefoon en tablet weergave. Een PSD naar CMS oplevering zal betekenen dat u content van de site kunt veranderen middels een beheersysteem.

Deze dienst leveren we veelal aan bedrijven welke ontwerpen zelf verzorgen of middels een vaste partner. Voor de particulier is het meest voor de hand liggende te kiezen voor Idee naar CMS.

CMS?

Een CMS is de afkorting voor Content Management Systeem. Dit is enkel en alleen een "duur" woord voor een systeem waarmee u zelf de content van uw site kunt beheren. U zult middels een gebruiksvriendelijk systeem de mogelijkheid hebben teksten, afbeeldingen, linkjes en alles daaromheen aan te passen naar uw wensen en eisen.

Maar hoe kunnen we het u gemakkelijk maken? Nou, u kunt "live" uw wijzigingen toepassen. U ziet direct hetgeen wat u aanpast, zoals uw website bezoekers dit zouden zien (met enkele uitzonderingen). Het systeem zal flexibel opgezet worden en we bespreken samen hoe we het beste zaken voor u in kunnen richten. Het is namelijk niet zo dat u zich aan moet passen op het CMS, wij passen zaken binnen het CMS aan om het u makkelijk te maken.

Middels een kennismakingsgesprek zullen we enkele voorbeelden doorlopen, handigheidjes bespreken en u warm maken om dagelijks of wekelijks bezig te zijn met uw website, om uw klanten te voorzien van de laatste nieuwtjes, ideeën, tips of wat u maar kunt bedenken.

We zijn gespecialiseerd in 2 CMS systemen, waarvan we zeker weten dat een daarvan geschikt zal zijn. Al snel zal duidelijk zijn welk systeem het beste bij u past, want in onze ogen hebben beiden een andere doelgroep.

CMS

PSD naar HTML

Veel onderdelen van deze dienst komen overeen met PSD naar HTML. Dit is voor deze dienst namelijk de eerste stap, het omzetten van uw (gemaakte) ontwerp naar code verstaanbaar voor iedere (web)browser. Voor duidelijke tekst en uitleg, niet alleen met betrekking met het ontwerp maar ook het finetunen en mogelijk maken voor mobiel, verwijs ik graag door naar deze dienst op deze pagina.

Contact opnemen