Idee naar CMS

Situatie: U heeft een idee, waarbij nog niets concreets op papier is gezet. Dit werken we samen met u uit tot een functioneel ontwerp en zullen alle mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

Oplevering: Een vertaling van uw idee naar functioneel ontwerp. Na deze fase wordt er een professioneel ontwerp gemaakt en samen met u zetten we de puntjes op de i. De volgende fase is het ontwerp omzetten naar een werkende website. Uw website zal, indien aangevraagd, ook geperfectioneerd zijn voor mobiele telefoon en tablet weergave. U kunt de content van uw site wijzigen middels een beheersysteem. Een gebruiksvriendelijk CMS (op maat) is hierbij dus inbegrepen.

Inventarisatie

We zullen samen met u inventariseren wat precies uw ideeën en wensen zijn. De doelgroep is hierbij ook zeer belangrijk. Omdat er reeds vele projecten voor u waren, kunnen we de hierbij opgedane kennis toepassen bij uw idee. We stellen enkele dingen bij, voegen extra functionaliteiten/ideeën toe en zorgen voor een totaalplaatje waarbij uw klant een goede gebruikservaring heeft. We zorgen voor een overzichtelijke site, degelijke functionaliteit en handigheidjes voor zowel u klant maar ook u als beheerder van de website. Denk aan formulieren die verstuurd worden, waarbij de verzender een bevestigingsmail krijgt met tekst en uitleg wanneer er een reactie terug te verwachten valt (of middels een bericht op de site). Maar een mailtje naar u als beheerder van de website, dat iemand een formulier ingevuld heeft is zeer belangrijk. U wilt uw (potentiële) klant immers zo spoedig mogelijk te woord staan.

Mobiel?

Omdat momenteel ook het aantal mobiele gebruikers toeneemt, raden we het altijd aan om ook een mobiele versie van uw website te hebben en een tablet versie. Dit is geheel naar het uiterlijk van de gewone website, ook met dezelfde content, we zorgen alleen dat de techniek ervoor zorgt dat deze zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker. Een optimale gebruikservaring dus! Echter niet iedere doelgroep vereist een mobiele website, dus vandaar dat het belangrijk is dat we samen met u bekijken of dit een interessante optie is. De bakker op de hoek hoeft bijvoorbeeld niet iedereen met een mobiel of tablet te bereiken, als maar mensen uit de omgeving kunnen bekijken wat ze doen en leveren. We bekijken samen met u de mogelijkheden en maken u een vrijblijvende offerte voor beide situaties!

idea.jpg

Pakket

Van idee naar CMS is het meest uitgebreide pakket dat we aanbieden. Hierin is het meedenken met uw concept/idee inbegrepen, een PhotoShop ontwerp (PSD) en van PSD naar CMS. We verzorgen dus uw site van A tot Z. We houden u op de hoogte bij veranderingen, updates en zorgen voor een optimaal resultaat, in samenwerking met u. Er zal een oplossing komen, waarmee u de doelstellingen van uw bedrijf zult behalen en de klanten een ervaring geeft die u uit wilt stralen. De website van een bedrijf is immers hét visitekaartje en zal leiden tot (eerste) klantcontact.

Bent u nieuwsgierig wat we u kunnen bieden, wat de kosten zijn van een dergelijk pakket? Stuur ons even een berichtje of neem telefonisch contact met ons op. We zijn altijd bereid een één op één gesprek te voeren om zo een idee te krijgen van wat er precies te verwachten is voor beide partijen. Denk hierbij aan kosten, geschatte tijdspanne en verwacht resultaat. Een vrijblijvende offerte geeft u duidelijkheid over de te maken kosten voor uw bedrijf. Geen verrassingen of verborgen kosten, maar complete transparantie!

Contact opnemen