Diensten

We leveren websites van A tot Z, van ontwerp of idee naar volledig dynamisch werkende website inclusief content management systeem (CMS). Naast websites, behoren ook webshops tot de mogelijkheden! Maar hoe gaan we precies te werk?

Wat doen we?

Er zijn verschillende mogelijkheden, van waar u uw project bij ons neer legt. U kunt reeds een ontwerp hebben laten realiseren door een ander bureau en heeft het concept al helemaal uitgetekend. U bent dus enkel op zoek naar de technische realisatie van PSD ontwerp naar functionerende website. Of misschien ook reeds het ontwerp uitgewerkt naar HTML & CSS? Dan zetten we deze statische website voor u om naar een compleet dynamische website met gebruiksvriendelijk CMS. Maak hieronder uw keuze.

Idee naar CMS

U heeft een idee, maar nog niets concreets op papier. We werken dit uit van functioneel ontwerp tot een compleet functionerende website.

Lees meer

PSD naar CMS

Uw ontwerp in PSD bestand omzetten naar een site waarmee u de content zelf kunt beheren middels een gebruiksvriendelijk CMS!

Lees meer

PSD naar HTML

Uw PSD ontwerp omgezet in schone en zoekmachine vriendelijke code. Dit alles middels het welbekende Twitter Bootstrap.

Lees meer

Thema naar CMS

Een kant een klaar thema, welke we voor u inbouwen in een CMS. We stellen u een aantal thema's beschikbaar, waarvan we denken dat bij uw branche het beste zal passen.

Lees meer

HTML naar CMS

U heeft reeds een ontwerp om laten zetten naar HTML en bent al halverwege! We zullen aan de hand van uw projectomschrijving deze inbouwen in een CMS.

Lees meer

Update mijn site

Het was eens tijd. Uw website is toe aan een update. Een mobiele versie misschien? We maken graag gebruik van Twitter Bootstrap om uw site van de laatste technieken te voorzien.

Lees meer

PyroCMS website

U heeft PyroCMS al in gedachten welke u voor uw site wilt gaan gebruiken of heeft dit beheersysteem al in gebruik? Dat is prima, want PyroCMS is een van onze specialismen.

Lees meer

Inventarisatie

Met een introductiegesprek (inventarisatie) tasten we af wat de grootte van het project is, wat er allemaal gemaakt moet worden en binnen welk tijdsbestek het gerealiseerd kan worden. We moeten eerst alles duidelijk hebben en zaken op een rijtje zetten. Weet u zelf al uw doelen met de te maken website? Uiteraard zal er meegedacht worden, u staat er niet alleen voor.

Ontwerp

Heeft u reeds een ontwerp dat u wilt aanleveren? Geen probleem, we zullen bekijken of het ontwerp volgens ons aan de standaarden voldoet en alle elementen die er in horen te zitten aanwezig zijn. Omdat we werken volgens een grid patroon, zal hieraan wel voldaan moeten worden. Bent u nog niet bekend met het "grid", dat leggen we graag even voor u uit. En er is reden genoeg om met dit grid te werken, om zo ook tegen een scherp tarief u een mobiele-en tablet (responsive) versie van de website te kunnen leveren. Nog geen ontwerp? Dan gaan we hiermee aan de slag door aan de hand van uw wensen en behoeftes een mooi en professioneel ontwerp, volgens uw eigen huisstijl, af te leveren. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij tevreden.

Vrijblijvende offerte

Er zal zo snel mogelijk begonnen worden met het uitwerken van een gedetailleerde vrijblijvende offerte, om zo achteraf niet verrast te worden met onverwachte (hoge) kosten. Met plezier tonen we bij deze introductie ook onze reeds gerealiseerde projecten, om u vast een indruk te geven van de onbegrensde mogelijkheden.

Realisatie

Het realiseren, ofwel bouwen, van de website is de volgende stap. Het ontwerp zal worden omgezet naar HTML/CSS, om zo middels uw browser de site te kunnen bezoeken. Is deze conversie van ontwerp naar HTML klaar, nemen we deze samen met u door zodat we zeker weten het gewenste resultaat behaald te hebben met dit uiterlijk en functionaliteiten (zonder CMS). Omdat het nog geen dynamische website betreft, dient deze alleen als "voorbeeld" hoe het er na deze conversie uit zal zien voor u. Bent u tevreden, dan zetten we er een beheer systeem achter, zodat u naderhand zelf alle content op de website kunt beheren. We zorgen er natuurlijk ook te allen tijde voor dat de site dusdanig is opgebouwd, zodat u makkelijk en snel gevonden wordt via de grote zoekmachines, zoals Google.

Ook staan we voor u klaar om u te begeleiden en ondersteunen in het omgaan met het nieuwe beheersysteem (CMS). Via het CMS zult u vrij snel in staat zijn zelf vliegensvlug uw content te beheren. We hebben een zeer gebruiksvriendelijk CMS welke perfect bij u zal passen. Voor de minder gevorderden onder ons zullen we extra tijd besteden in "lessen", we nemen samen de tijd die nodig is om het systeem onder de knie te krijgen. Normaal gesproken bent u binnen een oogwenk klaar om te beginnen!

Om u een idee te geven wat we zoal gerealiseerd hebben, kunt u een kijkje nemen op onze portfolio pagina. We houden echter rekening met de privacy van enkele van onze klanten. Extra voorbeelden zijn op aanvraag mogelijk.